Tämän hetken top 5 suosikit ja inhokit vaatteissa, asusteissa, hiustyyleissä yms.

SUOSIKIT

1. Pillifarkut. Ihan näin yleisesti, rakastan niitä. En voisi kuvitellakaan enää käyttäväni minkäänlaisia leveälahkeisia farkkuja, hyi. Pillejä saa myös monissa kivoissa väreissä. Itselläni on perusmustat, turkoosit sekä punaiset, joita käytän todella harvoin. Valkoiset, vaalean- ja tummansiniset pitäisi vielä hankkia, sekä uudet mustat. Myös tummanharmaat pillifarkut ovat ruvenneet kiinnostamaan.

2. Isot hupparit. Olen ruvennut ostamaan kaupoista enemmän näitä isompia huppareita. Toki tavallisetkin ovat ihania, mutta isot ovat niin lämpimiä ja väljiä. :-) H&M miesten hupparit on kivoja KUNHAN ne eivät ole liian isoja, siis sellaisia, mitkä ylettyy suurinpiirtein polviin asti.

3. Converset. Tykkään tai oikeastaan rakastan niitä. :-) Itse omistan mustat, mutta valkoiset saan ehkä lähiaikoina. Punaiset tai turkoosit = nam <3 Tennarit yleensäkin on kivat pillifarkkujen kanssa.

4. Yksityiskohdat vaatteissa ym. Kaikenlaiset, esimerkiksi värikkäät yksityiskohdat muuten mustassa kokonaisuudessa tuovat kivan piristyksen asuun. Myös kaikenlaiset korut ja vyöt ovat kivoja.

5. Kerroksittain leikatut hiukset. Omat hiukset on siis leikattu kerroksittain. :-) Itse en halua enää tylsiä, tasapitkiä hiuksia. Kerrostetut hiukset saa myös paremmin laitettua.

INHOKIT

1. Leveälahkeiset farkut. Itselläni, leveälahkeiset farkut saa jalat näyttämään oudoilta, hyi hyi. Joillekin vaan sopii, mutta ei minulle.

2. UGG:it. Monella UGG:ien omistajalla ne on feikit, ei aidot. Omaan jalkaan en niitä laittaisi, ei ne oo edes hienot. Joo ja tämä on sitten makuasia, jotkut tykkää, mutta en minä ainakaan.

3. Turkikset. Tuntuu, että kaikilla on joku karvahattu, turkisliivi tms. Harvalle ne oikeasti sopii. Voihan sellainen olla tietysti ihan kiva ja lämmin, mutta en ihan heti sellaista päälleni julkisella paikalla vetäisi. :-)

4. Peikkohiukset. Tällä siis tarkoitan sellaisia ylitupeerattuja hiuksia, harakanpesää. Mahtaa hiukset kärsiä, kun joka aamu pitää tupeerata miljoona kertaa ja laittaa puoli pulloa lakkaa päähän. Huh huh. Ymmärrän sellaisen, että vähän tupeerataan, esimerkiksi kerroksittain leikatut hiukset, mutten sitä että kaikki hiukset palloksi. O_O

5. Farkkulegginsit. Luulen, etten koskaan tule tuollaisia käyttämään, ei vaan ole minun juttu. Käytän mieluummin oikeita farkkuja ;-)